Ons Grasso gebouw officieel geopend!

Afgelopen donderdag 23 maart is het gerenoveerde Grasso pand officieel geopend. BIM | Bossche Investerings Maatschappij en Gemeente ‘s-Hertogenbosch zijn samen aan de slag gegaan om van het voormalige hoofdkantoor van Grasso (GEA Group) een bedrijfsverzamelgebouw te maken voor ondernemers in de ICT&DATA. Vandaag de dag bundelen we onze krachten als community en krijgen we toegang tot extra data, creëren we mogelijkheden voor innovatie en versterken we de kracht van ’s-Hertogenbosch als data regio van Nederland. Dit alles had niet tot stand kunnen komen samen met alle ondernemers uit onze Grasso Community, maar ook alle betrokkenen van dit bijzondere traject. 

Daarnaast stond de opening ook in het teken van de samenwerking met het Innovatie Kwartier Den Bosch. De renovatie van Grasso is een belangrijke mijlpaal in het Innovatie Kwartier, met als doel om dé data- en cultuurstad van Nederland te worden.

Bron: https://www.linkedin.com/posts/degrasso_grasso-community-huisvesten-activity-7046030485449236480-Gveo?utm_source=share&utm_medium=member_desktop