Kom ook bij ons team

“Wij zijn onafhankelijk,
maar wel héél betrokken”


KYL is een onafhankelijk adviesbureau met professionals die gespecialiseerd zijn in datamanagement binnen de watersector. Het gaat om experts die weten wat ze doen en die de ‘waterwereld’ heel goed kennen. Waar KYL het echte verschil mee maakt, naast de nodige kennis en kunde, is de betrokkenheid en de prettige, persoonlijke manier van werken. De mensen achter KYL willen waterbeheerders op een gestructureerde en begrijpelijke manier verder helpen én ze weten ook hoe ze dat in de praktijk moeten brengen.

Image

“Het wie, wat en waarom,
hebben we voor je uitgetekend


Image
Image

Data-experts
met een missieKYL heeft ambitieuze data-experts aan boord. Zo is het onze gezamenlijke missie om processen in watermanagement te verbeteren. Dit doen we door het datamanagement te optimaliseren. Via onze Volwassenheidsscan, resultaatgerichte projecten én op detacheringsbasis.


Image

Bekend met de uitdagingen
van waterbeheerdersOnze mensen zijn ook niet ‘zomaar’ data-experts. Ze kénnen de vraagstukken en de uitdagingen van waterschappen en andere waterbeheerders en juist daardoor bieden ze heel gericht ondersteuning bij het realiseren van verbeteringen van het datamanagement.


Image

Synergie door
samenwerkingBij KYL geloven we in de individuele kwaliteit van onze specialisten én in de synergie die samenwerking kan opleveren. Tussen onze eigen experts die elkaar ondersteunen en aanvullen waar nodig. Tussen onze medewerkers en de medewerkers bij de waterbeheerders. En tussen alle samenwerkingspartners.


Image

Stevig netwerk
voor totaaloplossingenVanuit KYL richten we ons op advies, begeleiding en implementatie van datamanagement oplossingen voor watergerelateerde vraagstukken en organisaties. Doordat we onderdeel uitmaken van een netwerk van organisaties, hebben we een goed overzicht van de ontwikkelingen en het aanbod in de markt én zijn we gezamenlijk in staat om totaaloplossingen te bieden.


Kom ook bij ons team

“Dit zijn wij…
pas jij hier ook bij?”


Bij KYL zien we volop kansen voor uitbreiding van ons team. We zijn daarbij niet specifiek op zoek naar meer van hetzelfde. Mensen met andere hobby’s, een andere smaak of stijl, een andere achtergrond en andere expertises zijn zeer welkom. Als je maar energiek en enthousiast bent, zelfstandig vanuit je eigen kracht kunt werken én de meerwaarde van ‘samen verder’ ziet.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste specialisten


“Typisch KYL… je kunt gewoon jezelf zijn”


Natuurlijk trekken we geregeld een pak of een overhemd aan als de situatie daar om vraagt, maar anders gaan we gemakkelijk wat meer casual naar kantoor. Het zijn immers de aandacht en de details die het ‘m doen en het is belangrijker wát we doen en hoé we daarvoor zorgen, dan wat we daarbij aan hebben. Het gaat altijd om de juiste nuance en een goede balans…

 KYL is betrouwbaar en spontaan.
 KYL is serieus en houdt van een grapje.
 KYL is innovatief en heeft oog voor historie.
 KYL is degelijk en kleurrijk.
 KYL is gestructureerd en flexibel.
 KYL is georganiseerd en losjes.
 KYL is klassiek en modern.
 KYL is zakelijk en gezellig.Kom kennismaken

Heb jij een goed gevoel bij KYL en wil je eens sparren over samenwerken? Wij zijn altijd geïnteresseerd in specialisten met een passie voor data en een hart voor watermanagement. Geloof je net als KYL in de kracht (en gezelligheid) van samen? Dan leren we je heel graag kennen.

Stuur ons een bericht en dan maken we snel een afspraak op ons thuishonk in de GRASSO - Space for digital Minds.

Op dit moment zijn we op zoek naar een Adviseur Datamanagement Water.

Mail naar: info@kyl.nl
Bel naar: 06 55 20 10 24

Of vul het volgende contactformulier in:

  * verplicht veld

  Image

  KYL B.V.

  info@kyl.nl

  Parallelweg 27
  5223 AL 's-Hertogenbosch
  Grasso - Space for digital Minds
  Ruimte KA 1.02

  Disclaimer
  Privacyverklaring