Training Datamanagement voor waterschappers (DAMA-DMBoK)

Image

Doelgericht en met jaren ervaring
binnen de sector


De training is speciaal ontwikkeld voor waterschappers die zich willen ontwikkelen en verdiepen op het gebied van gegevensbeheer.

Wij verzorgen deze training sinds 2019. Ieder jaar verzorgen we een voor- en najaarstraining en verschillende incompanytrainingen. Het biedt ook handvatten om het onderdeel Beheren van Dagelijkse Gegevens vanuit de Zorgplicht Waterveiligheid naar een hoger niveau te tillen.


Image

De DAMA-DMBoK theorie met
focus op de waterschappen


Bij de training hanteren we de DAMA-DMBoK datamanagement methodiek. We hebben deze uitgewerkt naar de situatie van de waterschappen inclusief bijpassende voorbeelden. Wij organiseren 2-3 keer per jaar een training bij ons op kantoor. In totaal zijn er dan ca. 8 waterschappers uit verschillende waterschappen. De wisselwerking tussen waterschappers is altijd interessant. Waarom werkt het bij de ene organisatie net anders dan bij de andere. Dat is vaak erg leerzaam.


Image

Gespecialiseerd in data
binnen de watersector


De training wordt ook verzorgd als incompanytraining bij een waterschap op locatie. Het verkrijgen van het gedeelde beeld van de verschillende medewerkers is dan altijd mooi om te zien. Iedereen kijkt vaak verschillend naar dezelfde situatie. Het helpt erg om de beelden te delen en daarmee een eenduidig beeld te krijgen. Het definiëren van vervolgstappen is dan vaak niet zo heel ingewikkeld.

Aanmelden

Interesseformulier training Datamanagement voor waterschappers (DAMA-DMBoK)

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en er wordt spoedig contact met je opgenomen.


    * verplicht veld